OM OSS

 

Renovering av kök eller badrum är bland det vanligaste områdena där det krävs mycket planering och tid gällande rätt typ av plattor, möbler och färger. Det kan ofta vara en lång process innan man är helt nöjd och kan sätta igång sina projekt. Rockstile hjälper dig hela vägen. Med en gedigen kunskap och stilkänsla kombinerar vi det med ett kundbemötande där man tillsammans med kunden ska leda idéer, tankar och önskemål i rätt riktning. Vi hjälper dig med val av plattor, färger, inredning och entreprenad.  

Idag finns det mängder med företag som arbetar med kakel och klinker. Det är därför mycket svårt som kund att veta var man ska vända sig och vem man ska ta hjälp av. Många företag ingår i en stor kedja och man kan därför tycka att dessa företag kan ha en större trovärdighet och kunskap jämfört med det mindre företagen. Vi på Rockstile är ett privat företag och ser det som en fördel. Varje kund och arbete är därför väldigt viktiga för oss. Vi har dessutom entreprenad, butik, ledning och lager i samma byggnad vilket är unikt och ger en god kommunikativ förmåga. Detta skapar en stor fördel för kund, butik och entreprenadens förutsättningar till att samarbeta och fungera på ett effektivt sätt.
Idag har vi ett stort sortiment inom kakel och klinker där vi även har mängder med handplockade detaljer och importerade plattor. Vi säljer även mosaik i stor utsträckning samt bastu och bastuinredning. Med våra många leverantörer finns även ett stort sortiment inom möbler och inredning.
I vår proffsbutik hjälper vi dig med dina frågor vid utförande av arbeten och material. Vi samarbetar gärna med dig och ditt företag.  

Kom gärna in och titta på våra många fina utställningar!  :)

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.